A început înregistrarea pentru UNTOLD DUBAI 2025! Ce trebuie să ştie fanii festivalului

2856
A început înregistrarea pentru UNTOLD DUBAI 2025! Ce trebuie să ştie fanii festivalului - untold-dubai-1716370652.jpeg
A început înregistrarea pentru UNTOLD DUBAI 2025. Fanii festivalului se pot înregistra pe untold.ae/register pentru a avea acces la primele abonamente cu prețuri speciale pentru cea de a doua ediție a festivalului din Dubai. Totodata, cei care se înregistreaza vor afla primii data și locul de desfașurare a festivalului.

Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările fanilor si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 185.000 de fani din întreaga lume au descoperit universul magic UNTOLD, în cele patru zile de festival. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.
 

După succesul uriaș al ediției de debut, UNTOLD Dubai va reveni în orașul viitorului în 2025. Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD este o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care încercă, cu fiecare ediție să depășească limitele convenționalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtășește bucuria muzicii.

Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost o experiență completă pentru cei peste 185.000 de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală: Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso, Major Lazer, Don Diablo, Badshah și Timmy Trumpet.

Pentru mai multe informații fanii sunt invitați să acceseze site-ul oficial al festivalului www.untold.ae



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2563 secunde