A venit "nota de plată" pentru mizeria de la restaurantul Rustic

3508
A venit

Articole de la același autor

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a amendat patronal restaurantului Rustic cu suma de 20.000 de lei. "Nota de plată" vine după ce, ieri, comisarul șef Horia Constantinescu a găsit 496 de kilograme de diverse produse din pește, carne, neconforme alimentației. Produsele au fost îndrumate spre distrugere, în timp ce restaurantul a fost închis până la remedierea deficiențelor. 


Vă reamintim că, ieri, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) a efectuat un control la restaurantul "Rustic" din Constanța, unde au găsit câteva sute de kilograme de carne și pește, diverse sortimente, fără elemente de identificare și cu stare termică schimbată. 


Potrivit șefului CJPC, Horia Constantinescu, în combinele frigorifice s-au descoperit condiții de depozitare neconforme, iar procedura de gătire a mâncărurilor pentru clienți are "un potențial periculos". 


La fața locului, inspectorii CJPC au găsit calamar fără etichete, caracatiță fără etichete și nu se știe de cât timp erau congelate aceste produse. De asemenea, vinetele erau congelate laolaltă cu calcanul, lucru ce nu trebuie făcut, conform inspectorilor de la Protecția Consumatorilor. De asemenea, aceștia au sesizat că restaurantul avea în magazii și frigidere extrem de multă marfă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7421 secunde