A venit vacanța, să înceapă distracția! Week-end plin în Mamaia și Satul de Vacanță

218
A venit vacanța, să înceapă distracția! Week-end plin în Mamaia și Satul de Vacanță - copiimasinute-1466786182.jpg

Articole recomandate

Dacă în minivacanța de Rusalii, stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță au mai bifat un week-end de succes, turiștilor le sunt pregătite în zilele următoare tot mai multe motive de a se întoarce pe litoral, cu atât mai mult cu cât, pentru cei mici, vacanța de vară a început oficial.


Pentru energia și pofta de viață a celor mici, Satul de Vacanță este unul din lo-curile preferate, dar și adulții optează pentru câteva ore în care se pot plimba cu mașinuțele, se pot bucura de priveliște de la înălțime, pot mânca și pot pleca acasă cu multe suveniruri.


Deși programul "Litoralul pentru toți" a luat sfârșit, hotelierii au în continuare pachete și oferte speciale, iar turiștii sunt sfătuiți să își consulte agentul de turism în vederea alegerii sejurului potrivit în Mamaia, în funcție de facilitățile și serviciile pe care le doresc.


Și pentru că Mamaia este stațiunea în care vara nu se doarme, week-endul acesta se anunță plin de petreceri, pe plajă sau la piscină, cu invitați speciali, nume sonore și oferte și prețuri pentru toate bugetele.


 "Mamaia continuă să inaugureze noi locații, să dezvolte și să completeze lista serviciilor de care turiștii doresc să se bucure atunci când ajung pe litoralul românesc. Hotelurile înțeleg necesitatea facilităților atât pentru familiști, cât și pentru clienții care vin să se și distreze, dar și pentru relaxare. În Satul de Vacanță, observăm cum lucrurile evoluează și vin în întâmpinarea turiștilor cu opțiuni multiple de distracție, locuri pentru a servi masa, locuri de cazare chiar în imediata apropiere a parcului de distracții. Activitățile din stațiune ne păstrează un loc important pe harta distracției și suntem siguri că după un week-end reușit precum cel anterior, turiștii au înțeles din nou că Mamaia este locul ideal să te întorci pentru a te bucura de vară, de la răsărit până la apus. Calendarul de evenimente al Asociației Litoral - Delta Dunării pregătește în continuare proiecte importate pentru această vară, concerte, festivaluri, evenimente sportive, culturale sau de modă, evenimente care sunt finanțate din bugetul taxei de promovare Mamaia și Satul de Vacanță, o strategie bine pusă la punct și analizată pentru a aduce un aport considerabil imaginii stațiunii", declară Oana Vorni-ciuc, purtătorul de cuvânt al stațiunii Mamaia și al Satului de Vacanță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde