A fost constituit Consiliul Local Cumpăna. Mariana Gâju continuă să facă echipă cu Florin Neagu

548
2
A fost constituit Consiliul Local Cumpăna. Mariana Gâju continuă să facă echipă  cu Florin Neagu - cumpana-1466786110.jpg
Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a participat, vineri, la evenimentul ce a prilejuit constituirea noului Consiliu Local al comunei Cumpăna. Acțiunea a avut loc într-un cadru festiv, în sala mare a Casei de Cultură Cumpăna. Ședința de constituire a noului Consiliu Local a avut un caracter public, locuitorii fiind prezenți cu mic cu mare la prima ședință din noul mandat.


Rând pe rând, cei 17 consilieri ai localității au jurat să facă tot ce le stă în putință pentru binele comunei Cumpăna. Din partea PSD au intrat în Consiliul Local Cumpăna: Florin Neagu, Aurel Ilioiu, Iulian Brânză, Elena Drăgoi, Adinan Cadâr, Gheor-ghe Troșie, Constantin Bălan, Monica Oana Nuțu, Liviu Corduneanu, Adriana Sticlet, Elena Stamat, Ene Gabriela, Turcu Dan. Totodată, mai fac parte liberalii Florin Imoșanu Florin, Constantin Solomon, Marius Didea și Marian Cocoș.


Ulterior, Mariana Gâju, aflată la al cincilea mandat, a depus jurământul de primar. Printre altele, ea a spus că va continua proiectele începute și va face tot ce-i stă în putință pentru ca localitatea să arate din ce în ce mai bine. După ce a fost felicitată de cei prezenți și asaltată cu zeci de buchete de flori, aleșii locali au trecut la următoarea etapă, mai exact alegerea viceprimarului. La fel ca și până acum, Mariana Gâju va face echipă cu social-democratul Florin Neagu, care a fost reconfirmat pe funcția de viceprimar, cu unanimitate de voturi. 


Comentează știrea

cumpanel
25 iunie 2016
primar cumpana 2016

Se ia 1 bucata strada semiasfaltata , se sapa (distruge) si monteaza canalizare cu firma de Doreii (noroi si praf timp de 2 ani) , iar primar 2016 asteapta alti 2 ani sa se taseze pamantul sa se poata face asfaltarea !!!!!!!!!! Unde in Europa mai exista viziunea asta?

Nicu Falcă
25 iunie 2016
Nicio zi fara peste oceanic

Nicio zi fara Mariana,zeita din Carpati.In ziua cand mamica ei i-a luat din moț,Mariana a refuzat sa puna mana pe bani,mai ales pe bani,pe foarfeca,mai ales pe foarfeca,pe ata de papiota,pe carti,pe socotitoare,pe creion.Mariana a ales microfonul.Sa spuna cineva ca ursitoarele s-au inselat.Toata viata ei,Mariana a vorbit la microfon.Artista lu' tata ! Pup !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5642 secunde