Adevărul șocant despre salata la pungă. MARE ATENȚIE!

1575
Adevărul șocant despre salata la pungă. MARE ATENȚIE! - bagsalad0707a15727600-1496213679.jpg

Articole recomandate

Salata la pungă poate accelera creșterea unor bacterii periculoase, făcându-le să aibă efecte devastatoare asupra organismului uman, spune un nou studiu. 


Oamenii de știință de la Universitatea Leicester au descoperit că mediul umed combinat cu nutrienții care se scurg din frunzele tocate creează mediul perfect pentru înmulțirea bacteriilor precum Salmonella și E.Coli.

Cercetătorii s-au declarat șocați de modul de înmulțire a bacteriilor, chiar și în frigider. Aceștia i-au sfătuit pe consumatori să mănânce salată la pungă chiar în ziua în care au cumpărat-o.

Studiile arată că frunzele de salată sunt purtătoare de bacterii, însă punga le face să fie și mai dăunătoare. În momentul în care frunzele sunt tocate, zaharuri, proteine și minerale se scurg din ele în apa din pungă, formând un mediu propice pentru înmulțirea bacteriilor.

Studiul a arătat că o contaminare inițială de 100 bacterii Salmonella a ajuns la 100.000 în doar cinci zile.

Salmonella s-a dezvoltat cel mai bine în pungile cu spanac, în timp ce E.Coli s-a înmulțit în frunzele de rucola, scrie girly.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Salata MINUNE CARE VINDECĂ DE BOLI!
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Greșeli care pot rata orice salată
Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 22 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 0.3612 secunde