Plante tonice pentru zile fără energie

136
Plante tonice pentru zile fără energie - plante-1424950090.jpg

Articole de la același autor

Află cum să prepari o salată cu plante tonice care să-i furnizeze organismului multe vitamine și minerale. De asemenea, următoarea rețetă te ajută să stimulezi ficatul și glandele suprarenale.

Combină câteva frunze de lăptucă și lăstari de lucernă. Adaugă frunze de busuioc, păpădie, pătrunjel și spanacul ciobanului. Pune ulei de măsline și suc de lămâie și decorează salata tonică cu călțunaș și flori de limba mielului. Toate aceste ingrediente din salata te vor ajuta să te încarci cu energie și cu sănătate!


Învață cum să prepari un ceai de roiniță și mușețel, un amestec de plante cu proprietăți sedative. Roinița are efect benefic pe tractul digestiv și este un antidepresiv; mușețelul are efect relaxant; teiul este un sedativ util în tensiunea nervoasă și anxietate, în hipertensiunea arterială asociată cu stresul și febră.


Amesteca cate 50 g de frunze uscate de roiniță, mușețel și flori de tei uscate și pisate. Pune 1-2 lingurițe într-o cană pentru infuzie. Adaugă apa proaspăt fiartă și prepară infuzia timp de 5-10 minute. Strecoară ceaiul și bea-l pentru a te relaxa după o zi de muncă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Salata MINUNE CARE VINDECĂ DE BOLI!
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Greșeli care pot rata orice salată
Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 0.4023 secunde