Adidași de damă - ce culori sunt la modă pentru primăvară?

328
Adidaşii sunt articole de încălţăminte preferate în sezonul de tranziție. Sunt piese apreciate deopotrivă de femeile active, dar şi de cele ce își doresc să se bucure de stilizări moderne în tendinţe. Trebuie să recunoaştem că farmecul adidaşilor a depăşit orice bariere, şi de la statutul de încălțăminte sport au ajuns sa fie acum reprezentativi pentru stilul urban casual.


Pentru că sunt atât de populari şi pentru că tendinţe sunt în continuă dinamică,  ne-am propus să descoperim care sunt adidaşi la modă în acest sezon şi care sunt culorile care vor face furori în pantofar.

Ce adidaşi se poartă în acest sezon de primăvară? 

Anul acesta este unul dominat de curentele urbane, de liniile nonconformiste şi de piese cu design autentic. Sunt în tendințe adidaşii de damă cu platformă. Atât modele de adidaşi cu platforma asimetrică cât şi cei cu platforma compactă reuşesc să aducă energie şi originalitate în garderobă. Fie ca sunt abordaţi la ţinute cu blugi, fuste, salopete sau pantaloni scurţi, adidaşii cu platforme oferă ţinutelor create un aer tineresc.

Atenție! Dacă te numeri printre fashioniste sau pui preț pe tendințe trebuie să ai în pantofar cel puțin o pereche de pantofi cu platformă! Poţi miza pe variantele simple sau poţi alege modele cu imprimeuri amuzante. Personajele de desene animate şi inserţiile metalice sunt câteva dintre elementele decorative care reuşesc să scoată din anonimat orice pereche de adidași de damă expresivi. Dacă eşti în pană de idei poţi accesa https://epantofi.ro/c/femei/sport aici vei găsi adidaşi în tendinţe, atât modele sport cât şi variante casual urbane incendiare.



Ce culori alegi pentru adidaşii de damă în acest sezon? 

Pe parte de coloristică lucrurile sunt puţin diferite faţă de sezoanele anterioare. Dacă anii trecuţi erau dominante culorile puternice, anul acesta se manifestă un interes major pentru nonculori, pentru culorile pastel şi pentru cele neutre versatile. Alb şi negru sunt  must have-uri când vorbim de adidaşi damă. Fără doar şi poate, versatilitatea ridicată a acestora şi eleganța furnizată sunt elemente apreciate. Adidaşi monocromi simpli, cu platforme pot fi combinaţi cu blugi, salopete, rochii înflorate şi chiar cu pantalonii, cămaşa şi sacoul de birou.

Continuă să se poarte detaliile metalice. Adidaşii de damă cu inserţii metalice în parta anterioare, pe vârf sau în părţile laterale sunt apreciaţi. Practic această accesorizare minimalistă oferă un plus de personalitate întregului outfit dar şi opțiuni de accesorizare numeroase. Sneakersii cu accente metalice sunt piese cheie pentru realizarea unor ţinute urbane impecabile.

Nuanțele prăfuite sunt în tendinţe în această primăvară. Dacă mizezi pe adidaşi de damă cu platformă in culoare roz prăfuit, pe variante bej, gri sau pe modelele cu finisaje perlate nu vei da greș. Cu astfel de piese vei putea completa ținute urbane autentice.  Poți combina piesele selectata cu pantaloni sport şi tricouri simple, cu rochii cămaşa şi rucsac din piele, cu blugi evazaţi şi topuri subţiri.

Anul acesta este caracterizat ca fiind unul al rafinamentului, al stilul şi al bunului gust, aspecte ce se observă şi în designul adidaşilor de damă. Ţinutele de primăvară nu pot fi complete fără genţi şi rucsacuri adecvate. Dacă nu ai descoperit accesoriile perfecte intră pe https://epantofi.ro/c/genti/rucsacuri, aici găseşti creaţii ale brandurilor celebre atât de apreciate, aici descoperi piese compatibile stilului tău. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9286 secunde