Aglomerație pe litoral! A început perioada de foc, la mare

442
Românii au fugit de caniculă pe litoral, week-endul trecut. Plajele au fost pline, iar hotelurile ocupate în primul sfârșit de săptămână de vacanță oficială pentru copii. Vremea a ținut cu turiștii care au venit să se răcorească cu o baie în mare. Deși soarele a ars nemilos, apa mării a fost perfectă, iar briza ne-a mângâiat plăcut.

Potrivit estimărilor hotelierilor, week-endul trecut a fost chiar mai aglomerat decât cel de Rusalii, iar mulți dintre turiști vor rămâne pe litoral și săptămâna aceasta.

"Am fugit de căldură la mare. În București nu poți nici să respiri. Din fericire, am găsit cazare în ultimul moment. Vom pleca luni dimineață, direct la serviciu. Și probabil că vineri după-amiază ne întoarcem. Și vom fi o gașcă și mai mare!", ne-a povestit Mihaela, o bucureșteancă "evadată" pe litoral.

De la 1 iulie cresc prețurile!

Hotelierii au fost pregătiți cu oferte și prețuri speciale, un sejur ajungând la 500 - 600 de lei, la un hotel de trei stele. De la 1 iulie, prețurile însă vor mai crește, pe măsură ce ne apropiem de vârful de sezon.

"Am venit pentru șapte zile să profităm de prețurile convenabile și de plaja nu foarte aglomerată. În iulie și în august este nebunie, așa că preferăm să ne bronzăm în iunie și în septembrie, când oricum este mult mai frumos, pentru că nici nu mai este așa de cald, iar marea este perfectă!", ne-a spus Irina Prodan, din Brașov.

Muzică și fițe în cluburile din Mamaia

Familiștii sau turiștii dornici de relaxare și odihnă au ales îndeosebi stațiunile din sudul litoralului, în timp ce tinerii au preferat zona de nord a Mamaiei, pentru a fi aproape de cluburi. Au petrecut toată ziua pe plajă, cu muzică și șampanie, iar noaptea au dansat pe mese.

Bugetele au diferit și ele, în funcție de locație și preferințe. Unii au cheltuit doar câteva sute de lei, în timp ce alții abia s-au ajuns cu 5.000 de lei.

Distracția va continua și week-endul următor, când se anunță multe evenimente și petreceri, atât în Mamaia, cât și în celelalte stațiuni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9351 secunde