Aglomerație pe șosele spre sudul litoralului. Cozi de kilometri în Eforii

350
Aglomerație pe șosele spre sudul litoralului. Cozi de kilometri în Eforii - 37734978198088751526850510292296-1532340300.jpg

Articole de la același autor

Încă de astăzi de dimineață, traficul este extrem de aglomerat în județul Constanța, spre sudul litoralului.


Polițiștii precizează că se înregistrează valori de trafic ridicat dinspre Constanța către Mangalia, dar și pe sensul celălalt. "Se dirijează începând cu ora 7.00, pe tronsonul cuprins între localitatea Agigea și ieșire Eforie Nord, către Eforie Sud. Preconizăm, din experiență, ca, undeva în jurul orei 14 – 15, valorile de trafică să revină la normal", explică reprezentanții Poliției Rutiere Constanța.


Aceștia estimează ca, în jurul orei 13, coloana dinspre Mangalia spre Constanța, la ieșire din Eforie Sud către Eforie Nord, să se mai reducă, dar aproape sigur se va aglomera pe celălalt sens. "Infrastructura din zona Eforie Nord permite doar trei benzi de circulație, pe ambele sensuri, fapt care, la valori de trafic ridicat din ambele direcții, se fluidizează un sens, după care celălalt sens. Administratorul drumului public este cel răspunzător de centura ocolitoare de la Eforie. Serviciul Rutier a făcut acestuia propuneri în ultimii doi, trei ani, propuneri care au rămas fără rezultat, din păcate", precizează Gabriel Valeriu Gioadă, șeful Serviciului Rutier Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6218 secunde