Alimente și tichete sociale, de la Crucea Roșie, pentru sărmanii și bătrânii județului Constanța

343
Alimente și tichete sociale, de la Crucea Roșie, pentru sărmanii și bătrânii județului Constanța - crucearosie1-1355937891.jpg
De Crăciun simți lipsa celor dragi mai mult decât oricând. Este greu să fii singur, să nu ai alături copiii, nepoții. Pornind de la acest gând, reprezentanții Crucii Roșii, filiala Constanța, au ținut să le facă o vizită și un mic dar bătrânilor din Căminul de persoane vârstnice. Un strop de bucurie, un colind și o felie de cozonac au împărțit voluntarii tuturor bunicilor care își vor petrece Crăciunul singuri. 

"Caravana lui Moș Crăciun a plecat și anul acesta de la sediul Crucii Roșii, filiala Constanța, spre diferite destinații. Primul popas a fost la Căminul de persoane vârstnice unde bătrânilor cazați aici li s-a oferit un spectacol de colinde, cântece și versuri, precum și cozonaci, prăjituri și sucuri. Moșul Crucii Roșii, împreună cu voluntarii, și-a continuat drumul în Cumpăna unde a distribuit tichete sociale familiilor aflate în plata venitului minim garantat", a declarat, pentru "Cuget Liber, directorul filialei Constanța a Crucii Roșii, psihologul Carmen Lungu.

Bătrânii au fost încântați că s-a gândit cineva și la ei și le-au mulțumit voluntarilor urându-le Sărbători fericite în familiile lor.

Drumul lui Moș Crăciun de la Crucea Roșie a continuat la Năvodari, dar și în Constanța, la alte familii cu posibilități reduse, dar și persoane cu dizabilități. "Până de Crăciun se va continua distribuirea tichetelor sociale și în alte localități ale județului Constanța", a mai spus Carmen Lungu.

Oricine dorește că ajute persoane nevoiașe și să se alăture gesturilor voluntarilor Crucii Roșii, pot dona, atât bani, cât și alimente, medicamente, ce vor fi trimise celor care sunt în suferință. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3181 secunde