Amenzi de mii de lei pentru supermarketurile din Constanța

591
2
Amenzi de mii de lei pentru supermarketurile din Constanța - amenyisupermarketuri-1448302027.jpg

Articole de la același autor

Tone de alimente vechi sau stricate au fost găsite de inspectorii sanitar-veterinari în numai cinci zile în supermarketurile, brutăriile, depozitele și magazinele alimentare din Constanța.

Acțiunile de supraveghere și control desfășurate de către inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, între 16 și 20 noiembrie, s-au materializat prin verificări la 112 obiective. Au fost controlate șase fast food-uri, un restaurant, două unități tip bistro, un bufet, patru baruri, 14 laboratoare cofetărie, patiserie, două super sau hipermarketuri, opt depozite alimentare, 22 magazine alimentare, o unitate de tăiere, o unitate procesare carne, șase unități procesare lapte, un centru ambalare ouă, 11 centre prelucrare lapte, o pescărie, o carmangerie, trei unități fabricare pâine și specialități de panificație, nouă depozite semințe consum, un depozit de destinație, două unități reambalare, o unitate prelucrare conservare fructe și legume, patru unități de morărit, o unitate ambalare, o unitate fabricare condimente, opt circumscripții sanitare veterinare de asistență, două pet shop-uri și un magazin de furaje.

"Au fost confiscate și retrase de la vânzare 6.674 kg de produse din carne, 1.317 kg produse lactate, 1.135 kg de produse de pește și produse din pește, 70 de kg de ouă. Valoarea acestora este în cuantum de 97.135 lei", explică directorul executiv al DSV Constanța, dr. Geronimo Brănescu. Potrivit acestuia, produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare. 

Comentează știrea

Chitzac
24 noiembrie 2015
Bani sa iasa

Pe cei care printre alte produse vand si peste i as controla zilnic...fiind consumator de peste-stiu ce spun !

JURNALISTUL DE SERVICIU
24 noiembrie 2015
Să clarificăm

Care sunt numele acestora ? Este o informație in slujba cetățeanului sau nu ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5955 secunde