Tone de mâncare stricată, confiscată din magazinele din Constanța

324
2

Articole de la același autor

Medicii sanitar-veterinari au avut o săptămână plină, săptămâna trecută. În numai cinci zile, au verificat aproape 100 de agenți economici și au confiscat tone de mâncare improprie consumului uman.


Au fost controlate 16 super sau hipermarketuri, 18 laboratoare de cofetărie și patiserie, șase magazine alimentare, cinci restaurante, un bar, două unități tip bistro, două unități tip fast-food, cinci unități de catering, trei școli, patru cantine, trei depozite alimentare, două unități de procesare lapte, două centre de prelucrare lapte, trei centre de colectare lapte, trei puncte de debarcare pește, patru depozite semințe de consum, șase brutării, un pet shop, o farmacie veterinară și un adăpost de animale fără stăpân.


"Au fost confiscate și retrase de la vânzare, produse alimentare, din care 6.412 kilograme de carne și produse din carne, 2.502 kilograme de lapte și produse lactate, 1.215 kilograme de pește și produse din pește și 51 de kilograme de ouă. Valoarea acestora a depășit 74.300 de lei. Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare", a declarat dr. Geronimo Brănescu, directorul executiv al ANSVSA Constanța. 


Comentează știrea

Billybum
2 iunie 2017
pxiwxjct

wh0cd7301116 propranolol buy bentyl valtrex yasmin parvaneh buy trazodone anafranil for depression

Billybum
22 iulie 2017
5mratl5u

wh0cd299177 generic menosan shallaki cyklokapron without prescription

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4857 secunde