Amenzi drastice! Nu au respectat autoizolarea la domiciliu

523
Amenzi drastice! Nu au respectat autoizolarea la domiciliu - dddd-1584101028.jpg

Articole recomandate

Două persoane întoarse din Italia au fost amendate de inspectorii sanitari după ce au încălcat normele de autoizolare la domiciliu, au anunțat, vineri, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) a județului Botoșani, citați de Agerpres. Potrivit sursei citate, una dintre persoane a primit amenda maximă, de 20.000 de lei, iar cea de-a doua a fost sancționată contravențional cu 10.000 de lei.

"Solicităm persoanelor sosite din zonele afectate responsabilitate, declararea tuturor informațiilor necesare pentru evaluarea riscului epidemiologic, localitățile în care au locuit în ultimele 14 zile anterior revenirii în țară, contactul cu persoane infectate cu noul coronavirus și respectarea cu strictețe a măsurilor dispuse de autorități", se precizează într-un comunicat de presă transmis de DSP.

Totodată, autoritățile sanitare din Botoșani au transmis că vineri, la nivel județean, existau 279 persoane autoizolate la domiciliu și 39 în carantină în centrele special constituite. De asemenea, DSP informează că toate testele realizate pe baza probelor recoltate de la persoanele aflate în carantină au fost negative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4708 secunde