Amenzi şi maşini ridicate pe bandă rulantă, la Constanţa. Şoferi, atenţie unde parcaţi!

389
Amenzi şi maşini ridicate pe bandă rulantă, la Constanţa. Şoferi, atenţie unde parcaţi! - cosmarul11461257693-1657779068.jpg
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța verifică frecvent dacă locurile destinate persoanelor cu dizabilități, amenajate și marcate corespunzător în parcările publice din oraș, sunt ocupate de persoane care au acest drept.



În urma acțiunii tematice care a avut loc în cursul zilei de 12 iunie, s-au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 46.728 lei.

De asemenea, au fost ridicate 12 autovehicule care au fost transportate în parcul auto al municipalității.

Încă o dată, polițiștii locali atrag atenția asupra importanței respectării actelor normative și a drepturilor persoanelor cu nevoi speciale.

"Menționăm că, pentru a putea ocupa aceste locuri de parcare, beneficiarii au obligația de a afișa la loc vizibil cardul-legitimație care le dă acest drept. Documentul este eliberat în mod gratuit de Biroul Siguranța Circulației Urbane și Parcări, în baza documentelor care atestă încadrarea în gradul de handicap.

Facem apel la constănțeni să nu ocupe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități dacă nu au acest drept și să se gândească la semenii lor care ar rămâne fără aceste spații de care chiar au nevoie.

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației rutiere la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: [email protected].", este apelul Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5754 secunde