Amenzi usturătoare pentru hotelurile și cluburile de pe litoral

189

Articole de la același autor

Instalații electrice pentru iluminatul de siguranță, pentru evacuarea persoanelor în caz de incendiu, care nu funcționau, defecțiuni și improvizații ale instalației electrice, lipsa planurilor de intervenție în cazuri de incendii, lipsa personalului cu atribuții în domeniul apărării împotriva incendiilor - sunt câteva dintre neregulile constatate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" în controalele desfășurate, în perioada 2 - 8 septembrie, în unitățile de turism și de alimentație publică de pe litoralul românesc. 


Potrivit ISU Dobrogea, în perioada menționată, au fost controlate 33 de obiective de turism și alimentație publică, respectiv opt unități de turism și 24 restaurante și cluburi. În unele locații, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor au fost desfășurate și activități preventive, în timpul cărora au fost constatate 238 de deficiențe. 


În consecință, au fost aplicate 235 de sancțiuni, respectiv 206 avertismente și 29 amenzi contravenționale, în valoare totală de 172.500 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0309 secunde