Angajații Petromidia au strâns o tonă de deșeuri de pe plaja Năvodari

223
1
Angajații Petromidia au strâns o tonă de deșeuri de pe plaja Năvodari - rompetrol-1433522817.jpg

Articole de la același autor

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG Internațional, a derulat, cu prilejul Zilei Internaționale a Mediului, o acțiune de ecologizare a plajei situate în vecinătatea platformei industriale Petromidia și a Taberei Năvodari.

"Este o responsabilitate morală atât a companiei cât și a angajaților de a proteja mediul și de a transmite către generațiile viitoare un mediu curat și sănătos, cu respectarea celor trei dimensiuni ale dezvoltării durabile: economică, ecologică și socială.

Acordăm o atenție deosebită zonelor din vecinătatea platformei Petromidia, situate în aproprierea Mării Negre, a lacului Siutghiol, a biosferei Deltei Dunării și a ecosistemului aferent canalului Midia, precum și a localităților Năvodari, Corbu și Constanța. Angajații de pe platforma Petromidia s-au implicat voluntar în acțiunea de ecologizare, astfel că peste o tonă de deșeuri au fost strânse de an-gajați din toate departamentele operaționale ale rafinăriei", a declarat Felicia Andrei, manager QHSE.

Aproximativ 100 de angajați din diverse companii care își desfășoară activitatea pe platforma industrială Petromidia (Rompetrol Rafinare, Rompetrol Quality Control, Rominserv) au participat la colectarea deșeurilor de materiale plastice, sticlă, metal, pe o supra-față de plajă de aproximativ 2 kilometri. Cu sprijinul autorităților publice locale aceste deșeuri vor fi supuse selectării și reciclării.

La nivel național, KMG Internațional derulează programul de responsabilitate socială "Împreună pentru fiecare", prin intermediul căruia sunt sprijinite proiecte sustenabile de mediu și sănătate. În 2014, în Năvodari și Constanța au fost finanțate 3 proiecte în cadrul acestui program, cu 190.000 lei. 

Comentează știrea

borodel
6 iunie 2015
parere

PET-urile se fac din petrol.PUNCT.hai noroc si multa bere,lapte,APA,ulei,otet,vazelina(o,o!),pasta de dinti,prezervative la PET!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Social : Muzeul deșeurilor, la Constanța
Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Economie : Rompetrol și-a cerut insolvența
Pagina a fost generata in 0.4768 secunde