ANM. Află aici cum va fi vremea în această toamnă, la Constanța

131
ANM. Află aici cum va fi vremea în această toamnă, la Constanța - ploaievremerea1-1409063743.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor și a cantităților de precipitații pe teritoriul României, până în luna noiembrie.
Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.
În septembrie, în Constanța și tot sud-estul țării, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice și, local, în regiunile sudice și estice, iar în rest vor fi normale. Va ploua destul de puțin, în Dobrogea, însă în centrul țării vor fi precipitații destul de însemnate cantitativ. 
Și în octombrie se anunță temperaturi ridicate, în județul Constanța, peste mediile climatologice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normalul perioadei. Va ploua însă destul de mult, aproape în toată țara, înregistrându-se cantități peste cele normale pentru această perioadă a anului.
În luna noiembrie, în schimb, temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptând nordul, nord-estul și, local, vestul țării, unde se pot situa sub aceste medii. 
Va ploua mult, peste cantitățile medii lunare, în regiunile centrale ale țării, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de mediile climatologice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.526 secunde