ANM. Cod galben de ploi, polei și ninsori. Vezi județele afectate

168

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o avertizare cod galben de ploi însemnate cantitativ, polei, ninsori și intensificări ale vântului,
Începând din această noapte, de la ora 23,00, și până miercuri dimineață, la ora 10,00, aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud, cuprinzând treptat majoritate azonelor. În Oltenia și în Muntenia va ploua continuu și se vor cumula cantități de apă cuprinse în general între 25 și 50 de ml pe metru pătrat.
În Moldova, în cursul nopții de luni spre marți, vor fi precipitații slabe, mai ales ploaie și burniță care local vor depune polei, apoi ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, cu precădere în dealurile subcarpatice. În zonele montane și sub-montane va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăși local 15...20 cm, în special în Carpații Meridionali și de Curbură.
Vântul se va intensifica în sud-estul țării, unde rafalele vor depăși 55 - 60 km/h, dar izolat și pe crestele montane unde trecător va viscoli sau spulbera zăpada.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM: Cod galben de polei în opt județe
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Social : VINE IARNA! COD GALBEN LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.4897 secunde