Atenționare meteorologică de NINSORI și POLEI în Dobrogea

681
1
Atenționare meteorologică de NINSORI și POLEI în Dobrogea - zapada-1417257045.jpg
Meteorologii au emis, sâmbătă, o atenționare de ninsori și polei pentru sudul Moldovei, Dobrogea și Muntenia, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Atenționarea va intra în vigoare sâmbătă, la ora 20:00 și va expira duminică, la ora 10:00.

În intervalul menționat va ninge temporar în zona Carpaților Orientali, în sudul Moldovei și în cea mai mare parte a Dobrogei și Munteniei (inclusiv municipiul București). Stratul de zăpadă depus va măsura local 5...7 cm, iar vântul va sufla moderat, cu rafale de 30...40 km/h.

De asemenea, în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia precipitațiile vor fi mixte și se vor menține condițiile de polei.

Potrivit meteorologului de serviciu Alina Șerban, statul de zăpadă va ajunge să măsoare și șapte centimetri.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2897 secunde