ANM. Vreme însorită și valori termice între 15 și 28 de grade Celsius, săptămâna viitoare, la Constanța

82
ANM. Vreme însorită și valori termice între 15 și 28 de grade Celsius, săptămâna viitoare, la Constanța - vreme-1408280905.jpg

Articole de la același autor

Luni, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și doar izolat, în sudul țării și la munte, vor mai fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sud-estul țării.
Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 23 de grade în Maramureș și în estul Transilvaniei și 29 de grade în Muntenia și în Dobrogea. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 20 de grade, mai coborâte în depresiuni, până la 4 - 5 grade.
Luni, la Constanța, cerul va fi senin, vântul va sufla moderat, dinspre nord, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. Peste noapte, vântul se va domoli și termometrele vor indica minimum 15 grade. Mâine și poimâine, va fi din nou senin și cu o ușoară briză. Valorile termice rămân între 15 și 27, 28 de grade. 
Joi, 20 august, se încălzește ceva mai mult, până pe la 30 de grade, dar vântul va sufla moderat, iar vineri cele două grade adăugate în termometre vor coborî din nou și, spre după-amiază, sunt așteptate averse. Sâmbăta se anunță însorită și cu 28 de grade, dar, duminică, nu este exclus să apară din nou ploi torențiale însoțite de furtuni și descărcări electrice. În ciuda norilor și a furtunilor, mercurul va urca până pe la 30 de grade Celsius în timpul zilei, iar noaptea vor fi minimum 18 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 August 2014
Stire din Social : Zi toridă, azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3602 secunde