ANPC a amendat Aeroportul Otopeni, după ce s-a stricat aerul condiţionat. Oamenii stau în condiții greu de suportat

349
ANPC a amendat Aeroportul Otopeni, după ce s-a stricat aerul condiţionat. Oamenii stau în condiții greu de suportat - aeroportulotopeniamendaanpccaldu-1719680737.png

Articole de la același autor

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a amendat cu 10.000 de lei Aeroportul Otopeni din cauza temperaturii ambientale pentru limita normală în terminalele Plecări şi Sosiri, determinată de defecţiuni la sistemul de ventilaţie, informează ANPC printr-un comunicat.


„În urma apariției în spațiul public a unor informații care semnalau defecțiuni la sistemul de ventilație din Aeroportul Internațional Henri Coandă și a temperaturilor caniculare din aceste zile, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a desfășurat un control operativ la acest obiectiv gestionat de Compania Națională de Aeroporturi București.


Verificările au confirmat existența unei temperaturi ambientale peste limita normală, respectiv între 24-31 grade Celsius în zonele terminalelor Plecări și Sosiri, precum și în saloanele din zona internațională Schengen și non-Schengen.


Ca atare, comisarii ANPC au aplicat următoarele sancțiuni: - amendă contravențională în cuantum de 10.000 lei - măsura remedierii deficienței, în termen de 48 de ore.


Totodată, în ceea ce privește întârzierile sau anulările de zboruri, cu care pasagerii aerieni s-au confruntat, în ultimele zile, companiile aeriene au informat instituția noastră, că aceste probleme sunt generate de o situație la nivelul spațiului aerian european, grav afectat din cauza problemelor de gestionare a sloturilor aeroportuare cauzate de fenomene meteorologice multiple și simultane care au avut loc în întreaga Europă."





Sursa foto: Antena 3 CNN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3971 secunde