Anunț: autobuzele CiTy Tour reintră în programul vârfului de sezon estival

149
Anunț: autobuzele CiTy Tour reintră în programul vârfului de sezon estival - city-tour-revenire-sezon-1689338732.jpg
De sâmbătă, 15 iulie, linia turistică CiTy TOUR își reia activitatea în intervalul orar zilnic, 09:00-22:00. Traseul va fi deservit de 6 autobuze etajate.

Reamintim că autobuzele au o frecvență de 30 de minute. Costul unei călătorii este de 6 lei, iar un bilet „hop-on / hop off” costă 10 lei. Biletele se pot achiziționa în mijlocul de transport sau prin aplicația 24Pay.

Circuitul CITY TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozai”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și așa mai departe.

Aveți la dispoziție și aplicația „CITY TOUR”: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în MAGAZIN PLAY. Aplicația sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. Atenție, însă, programul de transport al liniei CITY TOUR poate suferi modificări, în funcție de condițiile meteo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3099 secunde