COD PORTOCALIU de viscol

Anunț important de la ISU: Nu părăsiți localitățile! În această noapte vremea se va înrăutăți!

710
1
Anunț important de la ISU: Nu părăsiți localitățile! În această noapte vremea se va înrăutăți! - iarnazapadagerutilajedezapezire4-1390748839.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța avertizează toți locuitorii că ne așteaptă o noapte cu vreme deosebit de severă și ne sfătuiește să nu părăsim localitățile. 


"În această noapte vremea se va înrăutăți, motiv pentru care solicităm cetățenilor să nu părăsească localitățile. Din cauza vântului puternic, vizibilitatea este zero și există riscul ca utilajele de deszăpezire să nu poată ajunge la turismele blocate în trafic", declară prim adjunctul inspectorului șef, maiorul Vlăduț Ion. 


Potrivit acestuia, în prezent, utilajele înaintează foarte greu atât din cauza condițiilor meteorologice, cât și din cauza autoturismelor care blochează partea carosabilă. Mai exact, utilajele reușesc să înainteze cu doar 50 de metri la fiecare zece minute. În continuare, cele mai afectate zone sunt nordul și nord-estul județului, cele mai mari probleme fiind semnale pe DN22.


Autoritățile susțin că fac tot posibilul pentru deszăpezirea drumurilor și asigurarea unor artere rutiere practicabile în condiții de siguranță. 




Comentează știrea

Costea
27 ianuarie 2014
ihi

Noi nu parasim localitatea ,dar voi nu v-ai gandit inca sa parasiti posturile pe care le ocupati?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8674 secunde