Anunț important de la SPIT

141
Anunț important de la SPIT - birou1354088722-1420546987.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța va trimite contribuabililor înștiințările de plată. Acestea vor cuprinde toate obligațiile fiscale datorate bugetului local.

Ca și în anii precedenți, înștiințările sunt colorate în funcție de sumele ce trebuie achitate de către contribuabili.

 Astfel, persoanele care au de achitat doar impozite și taxe aferente anului 2015 vor primi înștiințări de culoare albă. Precizăm că acestea beneficiază de bonificație (10% pentru persoane fizice și 5% pentru persoanele juridice) dacă își achită debitele până la data de 31 martie 2015 . 

Persoanele care au de achitat impozitele și taxele locale pentru anul 2015, dar și obligațiile restante aflate în procedură de executare silită, precum și accesoriile acestora vor primi înștiințări de culoare roz.


Sumele datorate pot fi achitate la ghișeele agențiilor fiscale, la orice oficiu poștal, agenție Garanti Bank sau stație OMV prin Westaco Express din municipiu, prin intermediul cardului bancar, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, prin intermediul telefonului mobil (folosind aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, dezvoltată atât pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cât și pentru cele cu sistem de operare iOS), prin Internet Banking, prin ordin de plată sau prin mandat poștal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4043 secunde