Apă cu presiune scăzută timp de două nopți. Ce zone sunt afectate

465
Apă cu presiune scăzută timp de două nopți. Ce zone sunt afectate - presiunescazuta-1664870550.jpg

Articole de la același autor

RAJA Constanța anunță că, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța, se vor executa o serie de lucrări de înlocuire a unor pompe, în perioada 4 -6 octombrie. Investiția face parte din Contractul de lucrări CL35: „Reabilitare stație de pompare apă brută Galeșu; Reabilitare Complex Înmagazinare Palas: SP1, SP2 și rețele în incintă, Reabilitare puț P0 Constanța Nord, județul Constanța”, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Astfel, schimbarea pompelor se va face pe rând, în timpul celor două nopți, pentru a nu fi nevoie de sistarea alimentării cu apă și pentru a diminua astfel disconfortul creat consumatorilor, urmând doar să se reducă presiunea de pompare a apei din Stația Palas.

Prin urmare, în nopțile de 4 spre 5 octombrie, respectiv 5 spre 6 octombrie, în intervalul orar 23.00 - 5.00 se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone: cartierul Palas și Zona industrială Oierie Palas; cartierele Brătianu și Medeea; Zona industrială; cartierele CET, Viile Noi și Sere; cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani; zonele industriale CET, Caraiman și Oil Terminal; zona comercială Constanța Sud (Auchan, Metro, Brico Depot, Avia Motors); cartierul Faleză Sud; cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori; zonele Baba Novac și Halta Traian; zona comercială Vest.

Menționăm că în intervalul mai sus menționat, la etajele superioare s-ar putea înregistra lipsa totală a apei, în funcție de consumul înregistrat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde