Apa de îmbăiere de pe litoral, verificată de DSP

300
1
Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța analizează săptămânal calitatea apei din mare și din piscinele de pe litoral. Rezultatele probelor preluate din punctele de colectare a apei au ieșit conforme normelor în vigoare, astfel că niciun loc autorizat de îmbăiere nu prezintă vreun risc pentru constănțeni și turiști.

În data de 25 iunie, inspectorii DSPJ au analizat apa din Năvodari și au cata-logat drept excelentă apa din Tabăra Delfinul, Hanul Piraților, Camping Marina Surf, Campingul Pescăresc și Perla Majestic. La Popas III Mamaia, apa este bună pentru îmbăiere.

În aceeași zi, au fost recoltate probe din Mamaia, unde apa este excelentă în zonele Enigma, Estival, Vega și Perla și bună în tabăra Turist, la hotelul Rex, la Aurora și la Cazino. Apa de îmbăiere a fost analizată pe 25 iunie și în Constanța, în zonele Delfinariu și plaja Modern. Potrivit analizelor de laborator, calitatea apei este excelentă în aceste puncte. 

Pe 27 iunie, inspectorii direcției au luat la control și apa din Eforie Nord, Eforie Sud și Costinești, unde analizele au arătat că apa este excelentă pentru îmbăiere în toate zonele verificate.

Comentează știrea

MIRUNA
6 iulie 2012
Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța AU DE GAND SA VERIFICE SI MIZERIA DIN MALLURI,MAGAZINE,HIPERMARKETURI, SI MAI ALES AL SISTEMELOR DE AER CONDITIONAT?

..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3033 secunde