Apel pentru susţinerea unui caporal de la Brigada 9 Mecanizată Constanţa. „Camaradul nostru a ajuns la capătul puterilor!

1611
Apel pentru susţinerea unui caporal de la Brigada 9 Mecanizată Constanţa. „Camaradul nostru a ajuns la capătul puterilor! - apelpopaaaa-1602061396.jpg

Articole de la același autor

Colegii unui militar din Constanţa fac apel către oameni pentru a-l ajuta pe acesta să-şi salveze soţia bolnavă de cancer.

„Dragi camarazi, Cap. Popa Nicolae din Brigada 9 Mecanizată Constanța (membru LMP) are soția bolnavă de cancer. După analize amănunțite a fost descoperită o tumora malignă canceroasă care se numește sarcom sinovial. Are un picior amputat.

După operație, timp de 1 an a urmat un tratament cu chimioterapie.

Pentru regenerare va mai urma o intervenție pentru chirurgie plastică foarte costisitoare la Clinica Sf. Constantin din Brașov. Camaradul nostru a ajuns la capătul puterilor... credite în bănci, CAR-uri... are nevoie de 20.000 de lei pentru următoarea operație.

Noi, LMP-iștii am demonstrat de atâtea ori că suntem uniți ajutându-ne camarazii la greu.

O putem face si acum! Cei care doresc să doneze pentru salvarea soției camaradului nostru o pot face la Banca Transilvania în contul Popa Nicolae:

RO04BTRL01401201J97285XX pentru lei. Vă mulțumim!”, transmit reprezentanţii Ligii Militarilor Profesionişti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.52 secunde