Apel umanitar: Un salvator are nevoie de ajutor pentru copilul său diagnosticat cu o tumoră cerebrală

245
Apel umanitar: Un salvator are nevoie de ajutor pentru copilul său diagnosticat cu o tumoră cerebrală - apellumanitar-1638553535.jpg
Un caz cutremurător are loc în Constanța. Un copil de doar 11 ani a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar viața sa este în pericol, potrivit realitateadeconstanta.net.


Un salvator are nevoie de ajutorul nostru! Plt.maj. Cristina Stase, subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Medgidia trece prin momente cumplite, după ce fiica ei de doar 11 ani a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală, iar viața sa este în pericol.

Potrivit Realitatea.net copila are nevoie de o intervenție neurochirurgicală în Turcia, pentru care este nevoie și de ajutorul nostru, al tuturor.

„Având în vedere costurile mari ale investigațiilor medicale (internare, analize, operație, tratamente) și ulterior intervențiile medicale necesare, facem un călduros apel pentru sprijinirea părinților si acordarea unei șanse la viața normală a acestui copil,” transmite ISU Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3526 secunde