APM. Ploaia roșie de la Constanța, trimisă la laborator. Nu s-au înregistrat niveluri ridicate de poluanți

253
APM. Ploaia roșie de la Constanța, trimisă la laborator. Nu s-au înregistrat niveluri ridicate de poluanți - ploaie-1364312449.jpg
Fenomenul pulberii roșii căzute la primele ore ale dimineții în mai multe zone ale județului Constanța, inclusiv în municipiul Constanța, a alarmat reprezentanții Agenției Județene pentru Protecția Mediului. Aceștia s-au deplasat la stațiile automate de monitorizare pentru a ridica filtrele pe care s-au prelevat pulberi respirabile în ultimele 24 de ore.

"Ținând cont de intervalul de timp necesar pentru condiționarea filtrelor, primele rezultate vor fi disponibile în cursul zilei de luni, 1 aprilie 2013. După cum se constată din datele transmise online de la cele șapte stații de monitorizare automate, amplasate pe teritoriul județului Constanța (în municipiul Constanța, Mangalia, Năvodari și Medgidia) către serverul de calitate a aerului, la poluanții gazoși (dioxid de sulf, oxizi de azot, monoxid de carbon, ozon, compuși organici volatili) nu s-au înregistrat depășiri ale concentrațiilor limită și nici tendințe de creștere a valorilor constatate în ultima perioadă", precizează directorul executiv al A.P.M. Constanța, Lavinia Monica Zaharia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Găsit mort pe acoperiș!
Pagina a fost generata in 0.6353 secunde