Lucrări ENEL. Află aici în ce zone din Constanța se oprește curentul electric, mâine

122
Lucrări ENEL. Află aici în ce zone din Constanța se oprește curentul electric, mâine - bec13-1364312523.jpg
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării cu energie electrică, mâine, în timpul lucrărilor. 

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 9,00 și 15,30, vor fi afectați consumatorii din zona Tăbăcărie - Delfinariu - strada Căiuți integral, strada Soveja, de la nr. 28 la nr. 48, strada Unirii, strada Ecaterina Teodoroiu integral, strada Zorelelor integral, strada Răchitași, de la nr. 36 la nr. 72, strada Soveja nr. 1 A, cu blocurile S1, S2 și S3. De asemenea, în același interval, vor fi afectați consumatorii din zona Tomis I - strada Artileriei integral, strada Ioan N. Roman integral, strada I.D. Chirescu integral și strada Mihai Viteazu de la nr. 111 la nr. 136.

În restul județului, între orele 8,00 și 16,00, vor fi întreruperi în orașul Cernavodă, pe străzile Primăverii, Mihai Viteazu, Matei Basarab și Vlad Țepeș.

De asemenea, între orele 8,30 și 17,30, se va opri curentul în localitatea Fântânele, pe străzile Ștefan cel Mare, Decebal, Traian și Dobrogei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.369 secunde