Aproape 90 de programe de formare profesională, disponibile în luna ianuarie în țară

185
Aproape 90 de programe de formare profesională, disponibile în luna ianuarie în țară - cursuri-formare-profesionala-1703757170.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în luna ianuarie 2024 87 de programe de formare profesională. Cursurile sunt destinate unui număr de 1.259 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a municipiului București.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător comercial – 112 de persoane; operator introducere,validare și prelucrare date – 104 de persoane; agent de securitate – 84 de persoane; bucătar – 70 de persoane; coafor – 70 de persoane; competențe de comunicare în limba română – 70 de persoane; îngrijitor spații verzi – 70 de persoane. Cele mai multe cursuri se vor organiza în județul Suceava (pentru 168 de persoane), în municipiul București (pentru 112 de persoane) și în județul Dâmbovița (pentru 98 de persoane).

Pentru detalii, românii interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul instituției, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde