Arhiepiscopia Tomisului sare în ajutorul persoanelor aflate în situații speciale

186
Arhiepiscopia Tomisului sare în ajutorul persoanelor aflate în situații speciale - bisericaestealaturi-1584546626.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă tristă, Arhiepiscopia Tomisului a luat decizia de a ajuta persoanele izolate, vulnerabile sau pe cele aflate în situații speciale din cauza epidemiei de coronavirus. În acest sens, Departamentul Social- Misionar va derula în perioada imediat următoare trei proiecte sociale. Primul se referă la alcătuirea unor echipe în teren, care vor face cumpărături pentru persoanele menționate și vor oferi asistență grupului-țintă vizat. În al doilea rând, persoanelor izolate și bătrânilor nevoiași le va fi oferită o masă caldă, care va fi pregătită la cantina socială a Arhiepiscopiei Tomisului, și în caz de nevoie, le va fi distribuită la domiciliu.

De asemenea, specialiștii din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului vor oferi consiliere socială și spirituală la următoarele numere de telefon:

0722.826.177 - preot Jean Ion, consilier social-misionar, pe latura spirituală; 0740.789.215 - asistent social și psihopedagog Geanina Chirugu, pe latura socială. Pe această cale, le transmitem tuturor celor care doresc să se implice în aceste proiecte că o pot face atât la sediul Arhiepiscopiei, cât și la numărul de telefon menționat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4201 secunde