Asociațiile de proprietari din Constanța, convocate la Conferința județeană

263
1
În ziua de 10 martie 2013, între orele 10,00 și 12,00, în sala de conferințe a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța se vor desfășura lucrările Conferinței Județene a Uniunii Asociațiilor de proprietari.


Conferința va analiza activitatea desfășurată de Uniune în anul 2012. La acțiune vor participa și delegații din asociațiile de proprietari Constanța, Mangalia, Medgidia, Năvodari și Hârșova.


Comentează știrea

vasilescu george
14 februarie 2013
conventii individuale de facturare RAJA

Buna ziua, As dori in cadrul Conferinței Județene a Uniunii Asociațiilor de proprietari sa se discute si posibilitatea incheierii de conventii individuale de facturare apa cu RAJA a proprietarilor din cadrul asociatiilor de proprietari.In special in orasele mici gen NAVODARI unde este o problema reala faptul ca intr-o asociatie de proprietarii o parte achita consumul de apa si o parte din proprietari nu fac acest lucru.Chiar ar fi bine ca asociatiile de proprietari sa oblige proprietarii sa incheie conventii individuale de facturare cu RAJA.Sper ca interventia mea sa dea rezultatele asteptate.Cu stima

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 1.3214 secunde