Astăzi este ultima zi pentru plata impozitelor aferente semestrului al doilea

83

Articole de la același autor

Dacă nu v-ați plătit încă taxele și impozitele locale o mai puteți face astăzi, fără a fi penalizați. Conform legilor în vigoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului al doilea este 30 septembrie 2013.
"Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, recomandăm contribuabililor să achite la termen impozitele și taxele datorate pentru: clădiri, teren, mijloace de transport, garaje, telefonie mobilă și pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța. Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun. 
Obligațiile datorate bugetului local Constanța, pentru anul 2013 și/sau anii anteriori, se pot achita la ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale, la stațiile OMV și agențiile Garanti Bank din Municipiul Constanța sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, prin sistemul Internet Banking, prin ordin de plată și mandat poștal. Pentru a evita aglomerația la ghișee este bine să alegeți una din variantele alternative. Totuși, în perioada 24 - 30 septembrie, inclusiv, SPIT a prelungit programul de lucru cu publicul până la ora 18,30. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.4285 secunde