Astăzi, ultima zi cu reducere la autorizațiile de tramă stradală

309
Persoanele fizice și juridice care dețin autovehicule de transport marfă mai pot beneficia doar astăzi de reducere pentru achiziționarea autorizației anuale pentru folosirea tramei stradale de trafic ușor, mediu și greu pe raza municipiului Constanța. Dacă este eliberată până la data de 31 ianuarie 2012, autorizația pe un an de zile se acordă cu o o reducere de 10%.

"Autorizația de circulație" se eliberează din agențiile fiscale ale SPIT pe bază de cerere, la care se anexează, în cazul persoanelor juridice, cerere ștampilată cu ștampila societății, certificatul de înmatriculare a societății, împuternicirea, cartea de identitate a împuternicitului și cartea de identitate a autovehiculului (talon), iar pentru persoanele fizice, cerere, cartea de identitate a solicitantului, cartea de identitate a autovehiculului.

Contravaloarea taxei pentru întreg anul 2012 poate fi achitată în numerar la ghișeele agențiile fiscale sau prin ordin de plată în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 2.0806 secunde