ASUS prezintă noile laptopuri ZenBook la City Park Mall din Constanța, organizând și noi turnee de gaming

220
ASUS prezintă noile laptopuri ZenBook la City Park Mall din Constanța, organizând și noi turnee de gaming - evenimentasus-1551363462.jpg

Articole recomandate

  • Cele mai mici laptopuri pentru idei mărețe vin în City Park Mall! Află cum poți câștiga unul!
  • Ia parte la turneul ROG Join the Republic și dovedește-ți abilitățile de gamer sau urmărește competițiile zilnice pentru a-ți susține favoriții!
Constanța, 28 februarie - În perioada 1-10 martie 2019, ASUS organizează în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanța un eveniment ce îmbină lifestyle-ul și gamingul. Publicul va putea aprecia noile laptopuri ultra-compacte ZenBook 13 și 14, iar două notebook-uri noi vor putea fi câștigate de vizitatori. Mai mult, în zilele de 1 și 8 martie, doamnele și domnișoarele vor putea primi cadouri din partea ASUS. Gamingul va da o altă dimensiune evenimentului, toți pasionații de jocuri putând participa la sesiuni free-to-play și competiții de FIFA 19, Counter-Strike: Global Offensive și Fortnite.

Vizitatorii standului ASUS amenajat la nivelul -1, în piațeta liftului panoramic din City Park Mall vor putea participa la tombole cu premii motivante. Două laptopuri lansate recent - ZenBook 14 UX433 – vor fi oferite în cadrul tombolelor. Un model albastru și altul argintiu își așteaptă viitorii utilizatori. Fiecare participant va putea opta pentru culoarea laptopului pe care vrea să îl câștige.


ROG readuce evenimentele de gaming la Constanța
Din perspectiva sporturilor electronice, evenimentul anunță o agendă încărcată, pe placul tuturor gamerilor din Constanța. Vor fi organizate sesiuni free-to-play și competiții în FIFA 19, Counter-Strike: Global Offensive și Fortnite, dotate cu premii pentru cei mai buni jucători. 

Printre noile laptopuri de gaming ce vor fi expuse în City Park Mall Constanța se numără modele titrate, precum: ROG Zephyrus S (GX701) și ROG GL504. Vizitatorii le vor putea testa pe toate acestea la standuri, alături de telefonul de gaming ROG Phone.



Mai multe informații pot fi aflate pe site-ul City Park Mall, precum și pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7533 secunde