Atenție, constănțeni! Mai multe zone din oraș, fără apă rece

274
Atenție, constănțeni! Mai multe zone din oraș, fără apă rece - atentieconstantenirajaoprireapa-1590769534.jpg
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 1000 mm, din incinta Stației de Tratare și Pompare Palas, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de marți, 2 iunie, de la ora 23.00, până miercuri, 3 iunie, la ora 7.30.

"Intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat de lungimea rețelei, a diametrului, dar și a debitului de apã, timpul necesar pentru golirea și umplerea conductei fiind de aproximativ șase ore. Totodată, intervenția este extrem de complexă și necesită operațiuni de anvergură, de aceea, pentru reducerea timpului de execuție propriu-zis, lucrările pregătitoare au demarat încă de miercuri, 27 mai, s-au executat săpăturile, au fost aduse materialele necesare și s-au pregătit mai multe echipe RAJA, dotate cu utilajele necesare, pentru a interveni în vederea remedierii avariei în timp operativ", precizează reprezentanții RAJA.

Ca urmare a desfășurării acestor lucrări, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palas și zona industrială Oierie, cei din cartierele Brătianu și Medeea, zona Industrială, cartierul și zona industrială CET, cartierele Viile Noi și Sere, cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani, zona comercială Constanța Sud (Auchan, Metro, Brico Depot, Avia Motors), cartierul Faleză Sud, zonele industriale Caraiman și Oil Terminal, cartierele Far, Abator, Gară, ICIL, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori, zonele Baba Novac și Halta Traian, precum și cei din zona comercială de vest și de pe bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de str. Baba Novac și bulevardul I.C. Brătianu.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă", mai spun reprezentanții RAJA.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3155 secunde