Nouă ore fără apă rece, în Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche

169
Nouă ore fără apă rece, în Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche - nouaorefaraapa-1590509182.jpg
Consumatorii din localitățile Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche nu beneficiază de apă rece, astăzi, timp de aproximativ nouă ore.

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Gospodăriei de apă - Castel Mangalia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, începând cu ora 8.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Dobrogea și Coloniști, precum și cei de la etajele superioare ale blocurilor din Mangalia. Abonații din celelalte zone ale orașului vor avea apă cu presiuni scăzute.

Tot în acest interval orar, la nivelul Spitalului Municipal Mangalia, se va înregistra presiunea scăzută a apei și lipsa totală a acesteia la etajele superioare.

Totodată, între orele 12.00 și 17.00, se va sista furnizarea apei din rezervorul ce asigură alimentarea cu apă a localităților Limanu, 2 Mai și Vama Veche, dar și a punctului de trecere a frontierei Vama Veche și a Șantierului Naval 2 Mai.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă", precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 17, când va fi reluată și furnizarea apei reci. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2778 secunde