ATENȚIE LA ROȘIILE PE CARE LE CUMPĂRAȚI ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ!

1732
1
ATENȚIE LA ROȘIILE PE CARE LE CUMPĂRAȚI ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ! - 652x4500767945plantecarepotficul-1495370490.jpg

Articole recomandate

Atenție la roșiile pe care le cumpărați în această perioadă! Specialiștii spun că multe legume au fost forțate chimic să crească mai repede. Producătorii admit că s-au grăbit să le scoată la vânzare ca să nu piardă ajutorul de la Guvern, dar si pentru a intra în competitie cu importurile, scrie digi24.ro



xxx

Producătorii pot face rabat la calitate, pentru că, în general, cumpărătorii sunt interesați mai mult de preț.

În Europa, sunt peste 2.500 de soiuri hibrid de roșii, majoritatea olandeze. În România, odată cu dispariția stațiunilor de cercetare, au dispărut și soiurile autohtone, folosite acum mai curând pentru consumul individual, de producători care nu pot asigura cantități mari. 


Indiferent de soi, specialiștii recomandă să verificați cum arată roșia pe interior înainte să o mâncați. Dacă lichidul este vâscos, iar alveolele în care se află semințele sunt dispuse neuniform este un semn al unui tratament chimic excesiv, ce poate cauza vărsături și indigestie.


Comentează știrea

Crai de curte veche
22 mai 2017
Domatele

Acesta este rezultatul distrugerii institutelor de cercetare in agricultura, vinzarea lor ca la piata de vechituri. RESPONSABILITATEA GUVERNELOR DE SEMIANALFABETI SI HOTI(vezi vinzarea catre cioranul Voiculescu a terenurilor de la Baneasa) Acesta este un popor de cacat care nu stie carte.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Iulie 2013
Stire din Diverse : Roșiile false din piețe
Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Diverse : Viktor Orban, ATACAT cu ROȘII
Joi, 07 Martie 2013
Stire din Cetățenești : Noi ce mai mâncăm?
Pagina a fost generata in 1.0833 secunde