Roșii cancerigene, pui cu hormoni de creștere, sucuri ce "prăjesc" creierul: Și noi ce mai mâncăm?

1158
4
Roșii cancerigene, pui cu hormoni de creștere, sucuri ce

Articole recomandate

În ultimii ani, medicii duc o luptă asiduă pentru promovarea unui stil de viață sănătos. Pe de altă parte, specialiștii vin și ne arată că alimentele zilelor noastre sunt adevărate otrăvuri pentru organism.

Cercetătorii în legumicultură avertizează că tomatele cu țugui sunt cancerigene. Ei susțin că pentru acest tip de roșie se folosesc în exces erbicide sau substanțe de coacere forțată. De asemenea, medicii nutriționiști spun că băuturile "light" sunt pline de aditivi periculoși care "prăjesc" creierul. Băuturile "naturale" ascund îndulcitori și aditivi care distrug stomacul, dantura și ficatul. Și trista poveste nu se oprește aici. Hormonii de creștere din alimentele comercializate pe piață produc pubertate precoce, cancer digestiv, cancer de sân, cancer de prostată sau obezitate. 


În condițiile date, întrebarea este următoarea: "ȘI NOI CE MAI MÂNCĂM?"

Spuneți-ne părerile voastre sub formă de comentariu la acest articol! 


Comentează știrea

noni
7 iulie 2014
intre noi

Ne mancam intre noi zilnic, constant. Toate aceste probleme sunt din cauza disperarii de a avea cat mai multi bani. Personal, incerc sa mananc alimente de la curte, pe cat posibil.

Oana
8 iulie 2014
mancare toxica

Asa este, bine punctat,,,chiar nu avem ce sa mai mancam...Si atunci...de ce mai există tot felul de Direcții de Sănătate Publică și tot soiul de astfel de instituții? Cine mai veghează pentru ca noi să fim sănătoși? Nimeni.

Jean
8 iulie 2014
Articol alarmist... pentru ca automobile

De unde va informati cand compuneti astfel de articole? Din Times New Roman, Kamikaze, Libertatea? Si uite asa apare panica... Hormonii de crestere sunt interzisi in Uniunea Europeana... Publicati si niste studii ceva, nu aruncati asa la misto niste "bombe" sa se sperie lumea! In ce produse de la noi s-au gasit hormoni de crestere? Sa va aud! Desi este adevarat ca nu prea mai mancam natural (dar asta nu e e de acum 10 ani, ce pe vremea lu' Ceasca nu se foloseau pesticide si erbicide?), hai sa nu ne alarmam chiar pentru orice!

Pentru Jean
9 iulie 2014
Medicii români spun altceva

"Hormonii de creștere sunt substanțe care au efecte dezastruoase asupra organismului. Procesul utilizării lor este unul speculat la maximum în industria alimentară, atât pentru animale, cât și pentru vegetale. Lovitura e primită în plin de consumatori atunci când în farfuriile lor ajung alimente pline de astfel de substanțe. Aceștia ajung în cabinetele medicale cu o serie de boli grave: cancer de prostată, cancer de sân, cancer digestiv, obezitate. În cazul copiilor, intervine pubertatea precoce, apare menstruația la vârste foarte mici, apare supraponderabilitatea și poate fi afectată tiroida. Unul dintre hormonii de creștere utilizați mai ales la animale este estrogenul, cel care declanșează toate dereglările hormonale la copii și adolescenți. De aici apare pubertatea precoce, celulita la vârste foarte mici, o creștere rapidă în greutate. Carnea roșie și laptele integral conțin grăsimi saturate care cresc riscul apariției bolilor de inimă", a explicat dr. Cristina Cristache, medic primar chirurg, competență în proctologie și nutriție.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1344 secunde