Atenție! Se oprește apa în localitățile Costinești, Schitu și Comana

195
Atenție! Se oprește apa în localitățile Costinești, Schitu și Comana - xintreruperi-1674462098.jpg
RAJA anunță că miercuri, 25 ianuarie, se vor executa lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă din incinta sursei de apă Costinești, din județul Constanța. Astfel, în intervalul orar 8.00 - 20.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Costinești și Schitu. Potrivit reprezentanților instituției,

investiția face parte din contractul de lucrări CL 41 - „Reabilitare conductă de aducțiune apă potabilă Gospodăria de apă Eforie Nord - Agigea, reabilitare conducte de aducțiune apă potabilă Gospodăria de apă Constanța Sud - Lazu - Agigea - Gospodăria de apă Eforie Nord. Rezervoare, stație de pompare, stație de clorare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare gospodărie de apă Eforie Nord, stație de clorare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea, județul Constanța”, în valoare totală de aproximativ 77 milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Tot în cursul zilei de miercuri, 25 ianuarie, între orele 8.00 - 16.00, se va întrerupe furnizarea apei și în localitatea Comana, pentru lucrări de conectare a noului foraj executat la rezervorul existent din cadrul Gospodăriei de apă a comunei.

Investiția face parte din contractul de lucrări CL13 - Surse de apă și aducțiuni: Ostrov, Mereni, Plopeni și Comana. Stație de tratare Băneasa. Stații de clorare: Adamclisi, Mereni, Vâlcelele și Tătaru; Rezervoare: Zorile și Chirnogeni. Gospodării de apă: Ostrov, Viile, Lanurile, Plopeni, Movila Verde, Independența, Dumbrăveni, Furnica, Tufani, Fântâna Mare, Darabani și Comana, în valoare totală de aproximativ 46 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde