Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentanţii RAJA pentru îmbunătăţirea reţelelor de alimentare cu apă

242
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentanţii RAJA pentru îmbunătăţirea reţelelor de alimentare cu apă - cjcraja-1673552326.jpg

Articole de la același autor

Dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă din judeţul Constanţa continuă şi în acest an, iar atât RAJA, cât şi Consiliul Judeţean Constanţa se implică extrem de mult.

Preşedintele CJC, Mihai Lupu, a participat joi la o întâlnire cu reprezentanţii RAJA şi împreună cu aceştia a pus la punct planul care există pentru îmbunătăţirea acestor reţele.

„Programul de investiţii în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă din județul Constanța continuă. Astăzi (n.r. – joi, 12 ianuarie) a fost semnat un nou contract în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța, în valoare de aproximativ 221 de milioane de lei, ce vizează investiții în localitățile Eforie Sud, Tuzla, Biruința și Topraisar. Apă de calitate înseamnă sănătate, iar noile tehnologii implementate de RAJA, prin aceste proiecte, vor contribui la confortul nostru și la o viață mai bună. Odată cu implementarea acestui amplu program vom iniția noi proiecte, pe alte axe de finanțare, pentru a acoperi toate zonele defavorizate din județul nostru. Consiliul Județean Constanța, în calitate de acționar majoritar al acestei companii, va acorda tot suportul necesar, pentru ca aceste ambițioase investiții să fie finalizate cu succes”, a spus Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2499 secunde