Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat în zona ICIL. Se lucrează la conductele de apă

279
Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat în zona ICIL. Se lucrează la conductele de apă - seopreste-1637653516.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de la intersecția bd. 1 Decembrie 1918 cu I. C. Brătianu din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze marţi dimineaţă, 23 noiembrie, începând cu ora 9.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmit reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 14, când va fi reluat şi traficul normal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6934 secunde