VIDEO / AMENINȚARE LA INSTANȚELE din Constanța și Medgidia: „O să fie o TRAGEDIE și MULȚI MORȚI!”

4267
Mobilizare de forțe, în dimineața zilei de marți, 23 noiembrie, la Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia. Un bărbat a apelat numărul unic de urgență, în urmă cu puțin timp, și a anunțat autoritățile să „eliberați Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, căci se va întâmpla o tragedie și vor fi mulți morți”.

La fața locului au ajuns polițiștii și militari de la ISU Dobrogea, iar cele două clădiri au fost evacuate. „Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire. Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituții. Vom reveni cu informații”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 


Update:
La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, respectiv ai Poliției municipiului Medgidia, pentru restricționarea circulației în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către polițiști și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.


La fața locului se află și pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, care asigură zona pentru măsuri de protecție și stingere a incendiilor. 


Specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații efectuează, la acest moment, controlul Curții de Apel Constanța, iar concomitent, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.


Toate persoanele din ambele instituții au fost evacuate - aproximativ 400 de persoane.


Cele două echipe de specialiști pirotehniști - din cadrul Serviciului Român de Informații, respectiv Serviciului pentru Acțiuni Speciale - au finalizat activitățile la instituțiile în cauză. Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.262 secunde