Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din cauza unei avarii RAJA

102
1
Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din cauza unei avarii RAJA - lucrariraja24-1435042264.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 500 mm, de pe b-dul Mamaia, zona intersecției cu strada Nicolae Iorga, echipele de intervenție RAJA au blocat două benzi de circulație, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, între orele 6 și 12. 

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător. Pentru fluidizarea traficului a fost anunțata și Poliția Locală, care a trimis un echipaj la fața locului.

"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune", precizează reprezentanții RAJA.

Comentează știrea

rodica
23 iunie 2015
Urgent! Lucru la domiciliu!

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7979 secunde