Au fost suplimentate utilajele de deszăpezire la Mangalia

236
1
Au fost suplimentate utilajele de deszăpezire  la Mangalia - 51addf3fd9c71e71fc830369a75f653a-1391023350.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile din Mangalia au convocat, ieri, încă de la prânz, Comandamentul de iarnă, pentru a stabili măsurile necesare ca urmare a instituirii codului roșu de viscol și ninsori. Cu acest prilej, a fost evaluată situația de la nivelul orașului și s-a luat hotărârea suplimentării numărului de utilaje.
Astfel, firma care asigură deszăpezirea în oraș și stațiuni, a intervenit cu cele nouă utilaje din dotare, precum și cu încă trei buldoexcavatoare, două utilaje tip trucker, un utilaj tip merlot și o volă. De asemenea, pentru decongestionarea trotuarelor s-au format echipe de muncitori, care au împrăștia nisip și sare, sare pură și clorură de sare. 
Special pentru această avertizare meteo, firma de deszăpezire s-a aprovizionat cu o tonă de sare pură, pe lângă cele șase tone de nisip cu sare, existente în depozite. Aceste materiale au fost împrăștiate pe arterele principale și secundare din oraș. 


Comentează știrea

karadeniz
30 ianuarie 2014
Au fost suplimentate utilajele de deszăpezire la Mangalia

Sarea sau clorura de sodiu/natriu sunt același lucru. Probabil în loc de clorură de sare ați vrut să spuneți clorură de calciu, o substanță antiderapantă și contra formării poleiului mai eficientă decât sarea și fără efectul coroziv al acesteia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5934 secunde