Au început rezervările din timp pentru vacanța de vară

170
Au început rezervările  din timp pentru vacanța de vară - vacanteearlybooking-1510502526.jpg

Articole de la același autor

 Agențiile de turism au lansat deja sesiunile de rezervări early booking pentru vacanța de vară. Cele mai multe vor fi prezentate, la sfârșitul acestei săptămâni, la Târgul Național de Turism, organizat între 16 și 19 noiembrie, la Romexpo.

Dacă alegeți să vă achiziționați vacanța direct de la agenție sau pe internet, trebuie să fiți atenți și la taxele ori comisioanele neincluse în preț, dar și ce conține pachetul pe care îl doriți. Evitați, astfel, să vă păcăliți cu un preț mai mic, dar care să nu includă tot ceea ce vă doriți sau cu o taxă despre care nu știați.

În contextul scandalurilor din ultima vreme, în care încrederea românilor în agențiile de turism a scăzut dramatic, multe au ales să schimbe politica de afișare a prețului, tocmai pentru a-l convinge pe client de seriozitatea ofertelor lor.

"Politica agenției noastre este «respectăm turiștii, zero taxe ascunse» și de acum afișăm prețul final, care include toate taxele, astfel încât turistul să aleagă în cunoștință de cauză. Nu de puține ori, ofertele unor agenții sunt simple cârlige de marketing prin care se anunță un preț neverosimil. Atras de «vacanța de 100 de euro de persoană», clientul ajunge în agenție și descoperă că la prețul anunțat se adaugă taxe de aeroport și asistență turistică, care dublează sau triplează prețul. Aceste practici trebuie stopate din respect pentru turiști și pentru credibilitatea agențiilor de turism din România", este de părere Alin Burcea, CEO al uneia dintre cele mai mari agenții de turism din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4804 secunde