Autobuzele etajate, scoase pe traseu în mini-vacanța de 1 Mai

262
Autobuzele etajate, scoase pe traseu  în mini-vacanța  de 1 Mai - autobuzsupraetajat1-1493138261.jpg

Articole de la același autor

Pentru că vremea se anunță frumoasă și sunt așteptați mii de turiști, dar și pentru constănțenii liberi de 1 Mai, RATC Constanța scoate autobuzele etajate pe traseu, în acest week-end. 


Este vorba despre traseele turistice spre stațiunea Mamaia, de pe liniile 40 Mamaia și 100 Mamaia. Autobuzele etajate vor circula între orele 10 și 18, cu plecări din Gară, cu o frecvență de 22 de minute pe ambele linii și 45 de minute pe fiecare linie. 


"Autobuzele de pe linia 40 Mamaia merg pe bulevardul Mamaia până în stațiune, la Tabăra Turist, în timp ce autobuzele de pe linia 100 Mamaia merg pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, City Park, spre stațiune și cu întoarcere la Tabăra Turist. 


Accesul în autobuzele etajate se face pe bază de bilet RATC de 1,5 lei pentru o călătorie. O călătorie este considerată de la Gară la Tabăra Turist Mamaia sau de la Tabăra Turist la Gară", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase. 


Biletele se pot procura și de la conducătorii auto ai acestor autobuze. Gratuitățile și abonamentele nu sunt valabile, deoarece este traseu turistic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5544 secunde