Autovehiculele abandonate, ridicate de Poliția Locală Constanța

297
Autovehiculele abandonate, ridicate de Poliția Locală Constanța - autovehiculeleabandonate-1554984884.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă ridicarea autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului. 


În cursul zilei de azi, polițistii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumurile publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către autovehicule care au fost declarate abandonate de către autorități după îndeplinirea procedurii legale și au fost ridicate din mai multe locații din municipiul Constanța.


Astfel, au fost ridicate un vehicul pe strada Theodor Speranția din cartierul KM5 și 1 vehicul de pe strada Alexandru Șerbănescu, din zona Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității "Ovidius" din cartierul Tomis Nord.


De asemenea, oamenii legii au ridicat și un autovehicul care a fost declarat fără stăpân în zona Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica", de pe strada Flămânda din cartierul Tomis 2.


"Autoturismele vor fi depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului. Activități similare se vor derula și în perioada următoare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5761 secunde