Beneficiarii Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență, în vizită la Microrezervație

204
Beneficiarii Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență, în vizită la Microrezervație - vizita-mircorezervatie-1711967480.jpeg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență au avut o zi plină de activități distractive și educative, mergând în vizită la Microrezervația Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Plimbarea a reprezentat o oportunitate frumoasă pentru copii de a învăța și descoperi mai multe despre bogățiile naturii și biodiversitatea acesteia.

Ulterior, beneficiarii Centrului au participat la activități în aer liber, precum colectarea scoicilor de pe plajă și jocuri diverse pe malul mării.

„Explorarea naturii și interacțiunea directă cu mediul înconjurător sunt modalități minunate prin care copiii pot învăța să aprecieze bogăția și diversitatea naturii. Este important să încurajăm copiii să exploreze lumea din jurul lor într-un mod activ și educativ, deoarece aceste experiențe contribuie semnificativ la dezvoltarea lor personală și la formarea unei conexiuni puternice cu mediul înconjurător”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.966 secunde